Training

Training omvat:

  • Puppycursus
  • Gehoorzaamheid

1. PUPPYCURSUS

Eindelijk is het zover. De grote dag is aangebroken. De dag om de pup te gaan ophalen bij de kweker. Uiteraard gaat iedereen van het gezin mee. Want dat feest wil niemand missen. En bij thuiskomst wil iedereen natuurlijk zo snel mogelijk het nieuwe kameraadje welkom heten. En er mee spelen… En er mee gaan wandelen… En hem truckjes leren… Maar, hoe beginnen we daar in godsnaam aan?

Hoe leren we ons nieuwe vriendje spelen? En als we hem een leibandje aandoen om te gaan wandelen bijt hij er alleen maar in, maar van wandelen komt niets in huis. En welke truckjes leer je dat nieuwe vriendje? Hoe leer ik hem zitten, liggen of een pootje geven?

Wel, daar heb ik de ideale oplossing voor. In een pakket van 10 modules van elk ongeveer 45 minuten breng ik u, uw gezin en uw pup de basisbeginselen van een goede socialisatie en gehoorzaamheid bij. En aan het einde van elke module krijgt u huiswerk mee. Zodat u zelf samen met uw gezinsleden kan oefenen op alles wat u hebt geleerd. Zo worden alle oefeningen kinderspel, zowel voor de pup als voor de gezinsleden. In elke module zijn alle gezinsleden welkom. Dat komt alleen maar de opvoeding van de pup ten goede.

2. GEHOORZAAMHEID

Als ons nieuwe vriendje de beginselen van de gehoorzaamheid onder de knie heeft, kunnen we verderwerken aan de opvoeding van onze hond. Ondertussen is hij ook al een beetje ouder en kan hij wat moeilijker leerstof aan. In de voortgezette gehoorzaamheid leren we onder andere:

  • Hoe we hem op zijn plaats kunnen sturen (bvb in zijn mand)
  • Op de plaats blijven, ook als het baasje uit zicht is
  • Zitten, liggen en staan vanop een grotere afstand