Activity

Doggydance - Activity

U hebt een fantastische en sportieve hond met bergen energie maar u weet niet goed wat u er allemaal mee kan doen. Bovendien wil u zelf ook wel wat meer dan gewoon elke dag “zomaar een blokje om”. Maar u bent niet zo thuis in de wereld van de hondensporten en -activiteiten. Dan begeleid ik u graag in uw zoektocht naar een leuke hondensport of activiteit. U zal er van versteld staan wat u allemaal met uw viervoeter kan doen.

Samen met u peil ik naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden. We kijken onder andere naar de hoeveelheid tijd die u kan spenderen, de activiteiten die u graag doet en de dingen die u leuk lijken. Maar ook naar de mogelijkheden en vaardigheden van uw hond.

Op basis daarvan stel ik u een lijstje voor met mogelijke activiteiten en sporten. Hieruit kiezen we samen welke we van naderbij gaan bekijken. Op die manier kan u alvast eens met de verschillende mogelijkheden kennis maken.

Daarna ga ik, indien gewenst, voor u op zoek naar een goede club waar u dan terecht kan voor het beoefenen van uw sport.

Agility - Activity Dogfrisbee - Activity